En poster eller en banner er ikke altid nok uden en eller anden form for efterbehandling og XL Print tilbyder en bred vifte af løsninger, som vil sætte det ekstra lille pift på printet der gør at man ender op med noget der holder længere og sidder lige i øjet.

Laminering
Laminering er løsningen, hvis printet skal beskyttes mod ridser, vand og andet slid, eller hvis produktet skal have et andet udseende. Lamineringen fås som blank, semimat,mat, skridsikker til gulvprint og Deep Crystal til f.eks. pop-up vægge.

Opklæbning
Opklæbning af print på skumplader for en flottere finish til præsentationen, er en meget brugt løsning, men er ønsket noget andet, er udvalget stort. Pap, Forex, Plexiglas, MDF og aluminium er bare nogle eksempler.

Skinner
Posters og bannere, der skal hænge indendørs, gør sig godt med skinner i top og bund, og det er et billigt alternativ. Plastskinner findes i forkellige tykkelser og farver, men skal det være mere en eksklusiv finish findes der også et stort udvalg af aluminiumsskinner.

Syning
Stofbannere kan syes med ombuk til stænger eller kantbånd til øjer, der gør at de kan modstå, det til tider, hårde danske vejr. Syning er også en vigtig del af store bannere. Det er muligt at få lige den størrelse som ønskes, da banneren printes i baner, der så sys sammen.

Ophægning
Der findes mange forskellige måde at hænge posters og bannere op på. Plader kan sættes op med et utal af afstandsstykker, så det kommer til at sidde ud fra væggen. Bannere kan hænges op med snorer eller wirere og posters klæbes op. Kom med Jeres ønske og vi finder løsningen.

Rammer
Et flot print på kunstkanvas er nu engang flottest hvis det færdiggøres på den helt rigtige måde. Det kunne være spændt op på en blændramme eller i en flot træramme.