0012t

 

0010t

 

0011t0013t

 

0031t

Som navnet antyder, så er storformat print en del af XL Prints udvalg og det er på alt lige fra papir og stof til vinyl og selvklæbende folier helt op til 220 cm i bredden og i løbende meter, såvel indendørs, som udendørs. Skulle formatet dog overstige den maksimale printbredde, er der forskellige måder at satte dokumentet sammen af tiles, så som syning, limning og svejsning.

Papir:
Som udgangspunkt har XL Print to kvaliteter på papir, uv-print og den lidt dyrere inkjet.

UV-print er med en lidt lavere opløsning, men en lang holdbarhed og er specielt velegnet til tilbudsskilte hvor budskabet skal frem til en billig penge. Olieprint kan ydermere bruges udendørs i kortere perioder.

Inkjet print er toppen af kvalitet og med den nyeste teknologi i både hardware og software er XL Print i stand til at printe selv de mest komplekse opgaver. Med 12 farver dækker printeren både cmyk og rgb spekteret og med ekstra gråtoner kan XL Print printe selv de mest sarte sort/hvid billeder uden at der kommer en farvetone, som tit er tilfældet med almindelige fire farve printere.

Stof:
Der er tre forskellige måder at printe på stof, alt afhængig af opgaven. Er det til inden eller udendørs brug, hvor lang til skal det bruges, hvordan skal det monteres osv.?

Inkjet print er til indendørs brug hvor kvaliteten skal være den absolut flotteste på markedet. Specielt velegnet til Roll-up systemer og mindre bannere, hvor produktet bliver præsenteret så flot som muligt.
Der kan printes på vores almindelige stof, som er fint vævet med en flot hvid coating og egnet til normale opgaver eller en kunstcanvas, som er meget mere struktureret og bedre egnet til opgaver, der skal ende med et mere "malerisk" udtryk. Et plus med vores almindelige stof er at det kan limes, hvilket gør, at man slipper for syninger i printet ved f.eks. ombuk.

Direkt print er sidste nye teknologi inden for print på stof lige fra mindre flag med gennemsigtighed til kæmpe store stilladsbannere. Dette er afløseren for dye-sub, hvor det nu er muligt at printe i en bedre opløsning og af kun en omgang uden tranferpapir. Vi printer på forskillige typer og tykkelser, til både inden og udendørs. Flagstof er som navnet indikerer til flag og er et meget tyndt og tætvævet stof, hvor printet kan ses fra begge sider, lige til flagstangen. 110 g. er til stilladsbannere og andre opgaver hvor printet gerne må ses fra begge sider. 205 g. og 310 g. er et lækker tyk fintvævet stof egnet til bannere og systemer, hvor der ikke må gåes på kompromis med kvaliteten.

UV print er som udgangspunkt til udendørs brug og har en holdbarhed op til 3 år udendørs. Her er der også mulighed for to forskellige typer stof, et almindeligt heavy stof og en kunstcanvas. Kvaliteten er noget af det flotteste der er teknisk muligt.

Selvklæbende folie:
Selvklæbende folie til f.eks. stickers, streamers, busreklamer og floorgraphics bliver printet på en UV printer med lang holdbarhed og er lige så godt egnet til inde som ude. Vi har et større udvalg af folier alt afhængig af opgavens format. Vi har folier til stort set alle opgaver, selv til klæb på murstensvægge og asfalt. Muligheden for at få folien contourskåret til lige den form, der ønskes kan også lade sig gøre. Derudover er der laminering af forskellige slags, lige fra den lækre silkematte til en skridsikre gulvlaminat.

Vinyl:
Vinyl er ikke bare vinyl. Der er den almindelige til bannere i alle størrelser. Den lidt dyrere med sort membran der er 100% lystæt og med en mindre struktur. Og til sidst netvinyl, som er en vinyl med små huller på 1 mm. i, der lader vinden slippe igennem og gør den yderst egnet til stilladser og hegn. De bliver printet med UV blæk, der har en stor slidstyrke og en holbarhed på op til 3 år udenfor .

Backlit:
Print til lyskasser med lang holdbarhed og en finish lige i øjet. Backlit'en er en blank plast, der er printet med UV blæk, der gør den yderst egnet til steder med meget udendørsbelysning og fugt, så som ishuse og grillbarer.

Polyproblen:
Polyproblen er en hvid plast svarende til 160 g. posterpapir. Den er 100 % vandfast, hvilket gør den yderst velegnet til A-buk skilte udenfor. Holdbarheden er lang - 3 år og det er ligemeget om den står i solen eller i skyggen.

0032t

 

0023t

 

0018t

 

0019t

 

0021t