Digital print og tryksager

XL print er et digitalt trykkeri, det vil sige vi arbejder med de nyeste teknologier indenfor digital print. Dette sikrer, at dine print og trykopgaver altid er af høj kvalitet. Vi printer alt fra flyers, foldere, visitkort, nametags, labels, hæfter, til bøger i top kvalitet, og hvis oplaget tillader det, så trykker vi også gerne dine opgaver i offset tryk. - Alt vores papir er FSC eller Svanemærket.

  • Farve & sort/hvid print
  • Label print
  • Indbinding
  • Falsning & bukkestreger
  • Kachering & sleeking

Farve & sort/hvid print

Med vores maskiner, kan vi lave digital print der går op til A3 overstørrelse. Vi printer alle mulige opgaver, såsom visitkort, foldere, flyers, postkort, tags, kompendier og meget mere.

Kontakt os, og vi finder den rigtige løsning til dit digital print.

Label print

Vi har udviklet vores helt eget label system.
Vi kan levere dine labels fra dag til dag og i hele Europa, hvis det skulle være. Vi har stor erfaring i at printe labels til internationale kunder i både meget store og meget små oplag og med mange forskellige labels pr. ordre.

Indbinding

Vi printer, samler og færdiggør gerne jeres opgaver.

 

Spiralryg:
Perfekt til manualer eller andre opslagsværk, som bruges mest. De er pladsbesparende, da man kan bladre ‘hele vejen rundt’. Med plastforside og karton som bagside. Metalspiralen fås i farverne hvid, sort eller sølv.

 

Midterhæftning og fals:
Ark foldet og hæftet i ryggen/midten. Fungerer bedst med få ark. Skulle du have en anden indbindingsopgave, der ikke står beskrevet, så kontakt os og vi finder en løsning sammen.

Limindbinding:
En flot og præsentabel mappe, der danner en pæn ramme om dine dokumenter og budskaber. Limryggen samler løse ark let og hurtigt, så præsentationen fremstår stilren og professionel. Flere hundrede ark papirer kan samles i en limmappe.

 

Kontakt os, og vi finder den rigtige løsning til dig.

Falsning & bukkestreger

Typisk laves et fals på midten af et ark, men man kan også lave mange andre typer fals.
Hvis der ligger farve, der hvor falset ligger, kan papiret knække. Dette gælder specielt ved digitaltryk, hvor farven ligger oven på papiret i stedet for at blive suget ned i papiret. Knækket i papiret kan delvist afhjælpes ved ilægning af en bukkestreg inden falsning.

Er du i tvivl om hvilken false- eller foldetype, du skal bruge til din tryksag, så kontakt os og vi finder den rigtige løsning til dig.

Kachering & sleeking

Kachering er en overfladebehandling af papir, hvor der påføres en meget tynd folie under varme og tryk. Det giver en meget eksklusiv finish og gør samtidig papiret vand- og smudsafvisende. Folien fås både med mat og højglans blank overflade samt soft skin.

Folietryk eller “sleeking”, som er den engelske betegnelse, er en spændende forædling af tryksager. Sleeking påføres via en film til en printet overflade og gør det muligt at få bl.a. guld, sølv, blank UV spotlak og metalliske farver på din tryksag. Sleeking metoden kræver ikke kemikalier, der normalt skal anvendes for at give tryksager visuelle effekter.