Med et stort udvalg af udstillingssystemer, har XL Print også lige det der dækker Jeres behov. Fra enkle små roll-ups til hele messestande. Skulle I mod forventning ikke finde det ønskede system her på sitet, så kontakt os så finder vi det, I søger.


rollup-lille

Roll-ups

Præsentationer på sekunder
Nemt og hurtigt system, der er lige til at pakke ud og sætte op på kort tid. Der er flere forskellige slags at vælge imellem, enkeltsidet, dobbeltsidet eller bevægelige med roterende bannere, og med et bredt udvalg af print til at montere. Det er ikke uden grund at roll-ups er det mest brugte system.


rollup-lille

Pop-ups

Udstillingsvægge og tårne
Buede eller lige vægge med prints, der monteres med en smart magnetløsning eller på stof med velcro, for nem og hurtig udskiftning.


outdoor-lille

Outdoor

Ikke alt forgår indendørs
Har I brug for at få Jeres budskab frem ved f.eks. sportsbegivenheder, så er løsningen her., Med enten flag, Bigfoot, Arena systemet, eller et simpelt A-buk skilt. Uanset vejret, sol, sne og slud, så skal budskabet nok komme ud!

brochureholdere-lille

Brochurestandere

Den perfekte holder til flyers og brochurer
Flotte og praktiske transparente brochureholdere for den bedste præsentation af Jeres matriale. Nem at transportere til messer eller som permanent stander i receptionen.