Montage af jeres opgaver

Kvalitet og sikkerhed for dig som kunde - Vi har stor erfaring og et stærkt og professionelt team af montører som er specialiseret i opsætning og nedtagning af dine opgaver. Vi laver Messer, events og anden udsmykning. Lad os stå for montering af dine opgaver i Danmark, men også i udlandet.

screwdriver
  • Professionel montage og nedtagning

Professionel montage og nedtagning

Montagen er afgørende for et vellykket resultat

Montagen af et print er lige så vigtig som selve printet. Selv det smukkeste print kan miste sin værdi, hvis montagen ikke er udført professionelt.

Det er ikke nok at lave et pænt arbejde. Man skal også have styr på, hvor og hvor længe et print skal holde. Det er vigtigt at overholde lovgivningen, så printet kan bruges på det tiltænkte sted. For eksempel skal brandgodkendte materialer bruges i nogle tilfælde, og andre steder er det vigtigt med sikring, så folk ikke kommer til skade, hvis uheldet er ude.

Vi går aldrig fra en opgave, før den er færdig. Vi ved, at det kan være frustrerende, når en opgave bliver forsinket eller ændret i sidste øjeblik. Men vi har altid fundet en løsning, så vi kan levere et godt resultat til vores kunder.

De rigtige folk til opgaven

Når du skal have noget opsat, er det vigtigt at have de rigtige folk på opgaven. De skal være parate til at løse eventuelle problemer, så du ikke står med udfordringerne selv.

Vi benytter os kun af de bedste folk i branchen, fordi vi mener, at det er vigtigt at kunne give vores kunder den bedste mulige oplevelse. Vi ved, at du har tillid til os, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at bevare den tillid.